A-hofter

Herlig – idag kom resultatet av HD-avlesningen på Anton, Kaia og Loppa. Alle med A. Smaker godt det 🙂

Emil og Ida har fått hvert sitt spor idag også.  Emil fikk flere vinkler, en krysning, en spissvinkel og terreng-skifte. Mistet 2 pinner idag, pluss at jeg holdt han igjen på en 3dje.  Jeg hadde bevisst gått opp på en tue og lagt pinnen på vei ned igjen. Han valgte å gå rundt og dermed mistet han den. Vei har han problemer med, men det løste seg til slutt. Syns han går godt nå, og jeg føler at jeg begynner å få taket på det. Får nok se etter et C-stevne, tenker jeg 🙂

Ida fikk nesten et D-spor idag. Gikk vinkelrett på idag slik at hun fikk et oppsøk. Det løste hun knall-fint. Første pinne apporterete hun – den neste markerte hun. Slutten markerte hun også fint og ble stående og lure på hva hun skulle gjøre med den :-). Hun er så dyktig – fineste Ida.

Siste rabies-vaksinen fikk hun også idag og jeg veide henne samtidig – 12,4 kg. Ingen småjente dette her.

Enda en god nyhet – Emil var til kontroll hos Peder Jahren på veterinærhøyskolen på mandag. Rehabiliteringen har gått kjempefint, og han er nå friskmeldt. Det var bare å begynne å trene. Herlig.

Ellers blir det MH i høst alikevel da :-). Jeg har fått leie Arvika Brukshundsklubbs område og Marika har vært så snill å ordne med beskriver, testleder og figuranter.  Tusen takk, Marika.

Henna, Kaia og Loppa har trent AG idag.  Henna tar jo helt av – hun er ikke til å kjenne igjen når hun får trene dette. Jeg må få trent noen skikkelige baner under veiledning slik at vi kan få startet. Hun fortjener å få prøve seg – tydelig at dette er midt i blinken for henne. Loppa tenner også skikkelig til – herregud – hun hopper jo himmelhøyt :-). Her må det trenes varsomt – så det ikke går helt over stokk og stein. Det blir din oppgave, Maria 🙂

Kaia kommer seg – det går ikke SÅ fort, men det kan også være like greit. Læringskurven er ihvertfall god, og jeg tror det sitter bedre når det ikke koker helt over i topplokket.

Fikk så koselig overraskelse i posten på mandag. Maria sendte meg medlemsbladet til Bollnäs Brukshundsklubb, og hvem andre enn Alex pryder forsiden der? Han er vakker – har et nydelig utrykk syns jeg. Det lyser godhet og klokskap lang vei.

Gleder meg til i morgen – da kommer Varg (mellomste barnebarnet mitt) på besøk og skal være her til fredag ettermiddag. Han er 4 år, og de hadde snakket litt om BEHOV i barnehagen. Da fortalte Varg at han hadde BEHOV for å være litt hos Moste (det er meg). Herlig 🙂 så da kommer Varg for å få dekket behovet sitt. Fredag skal vi til byen og kjøpe Lego.

Nei – nå må jeg legge noen hunder her – utrolig så urolig det er her i kveld.

Anne

Reklamer

Om redqliff

Hund som levevei og hobby. Driver Ringerike Hundesenter og tar imot hunder fra hele landet. Konkurrerer aktivt i lydighet, bruks og utstilling. Oppdrett av australsk kelpie under kennelnavnet Redqliff.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

6 svar til A-hofter

 1. Maria sier:

  Va bra att Emil är tillbaka på banan igen och du verkar ha fullt upp med hela kelpieligan. Alltid trevligt att höra när bruksfolk kan köra lite agility också. Här hemma är bruksfolket allergiska mot agilityhinder. Det är synd för man kan lära sig mycket bra samarbete med agility.
  Hur hög är Loppa egentligen, hon ser allt ut som en liten «loppa» jämfört med Alex dryga 53cm. Men så otroligt söt, jag ser fram emot att träffas.

 2. Gunvor sier:

  Åh vad glad jag blir att Emil är frisk!
  Är imponerad av att du hinner med såå mycket med dina (och andras) hundar!
  Grattis till A höfter!

 3. Mögel-Åsa sier:

  Grattis Anne till alla A-höfter… mycket bra:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s