Sporglede

Nå er jeg også bitt av sporbasillen og begynner å skjønne hva folk prater om når de sier at spor er gøy. Skal ikke legge skjul på at det er noe jeg ikke har hatt så mye til overs for , da jeg ikke har fått skikkelig «dreisen» på det. Emil har jo forsert sporet i turbofart og når jeg har forsøkt å dempe tempo har det bare blitt negativt. Men nok om det.

Jeg gikk jo et kurs med Ida, og Ella (vår eminente instruktør) var raskt på pletten og holdt igjen i lina, da Ida som sin far – har det veeeeldig travelt i sporet. Takket være dette kurset så har jeg klart å «temme» Emil og vi har hatt en fantastisk progresjon den siste måneden. I går var det så bra – at jeg -(herregud, nesten flaut å si det) v/4.pinne brast i gråt. Han jobba så knallbra og fant alle pinnene og jeg ble bare så imponert og glad. Den gutten er fantastisk.

Idag hadde jeg lagt en jorde-spor. Men her har vi en jobb å gjøre. Emil tror at alle spor går i skogen, så vei, fotball-baner og jorder går det ikke an å gå spor på. Dessuten hadde vi følge av en brannete katt og det hjalp ikke akkurat på konsentrasjonen. Men vi får gå noen skritt tilbake og se om vi ikke kan få til det også.

Ellers har vi vært på Røsholmstranda igjen – denne gang med K-klanen – og nydt siste rest av sommer. Flere bilder her

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Om redqliff

Hund som levevei og hobby. Driver Ringerike Hundesenter og tar imot hunder fra hele landet. Konkurrerer aktivt i lydighet, bruks og utstilling. Oppdrett av australsk kelpie under kennelnavnet Redqliff.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

6 svar til Sporglede

 1. Maria sier:

  Javisst är det kul med spår! Jag tränade starter med Alex i förrgår då jag på tävlingen såg att man måste ha en bra startrutin. Ett par signaler som är likadana varje gång som får hunden i rätt stämning från början. Jag har ju själv en galning i linan ha ha…

  Jag får väl tacka för alla grattisar vi får!!

 2. TrineogKompis sier:

  Hei-hei!

  Har fått svar på HD = A 🙂

  Bare AD igjen

  Hey då!

 3. Gunvor sier:

  Visst är det en härlig känsla när spåret går såå bra! Vilka fina bilder!

 4. På tide du fikk opp øya for spor… 😉 Bare å glede seg til fortsettelsen!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s