KM bruks

HHK arrangerte klubbmesterskap i bruks idag og jeg hadde meldt Emil på i C-spor. Øvelsene besto av oppsøk, spor, apportering og budføring. Siden det var falt nysnø så bestemte dommer Line Moen (alltid hyggelig å treffe Line) at vi skulle gå ut sporene selv og hun skulle følge med. 500 meter og 5 pinner skulle det være, og et oppsøk på ca 25 meter.

Emil var heit som han pleier, da jeg tok han ut av bilen, men oppsøket gikk bra – jeg gjorde en liten tabbe i starten, for det første så husket jeg plutselig ikke hvilket kommando-ord jeg brukte, og så fulgte jeg på litt for tidlig. Line trakk 1/2 p og jeg fikk 9,5.

Sporet gikk klokke-rent og jeg er nå nesten bekymret for om det er noe i veien med gutten, da tempoet nå er helt perfekt. Siste sporet jeg trente denne uka, så var også tempoet nydelig de siste 4-500 metrene. Hm – er det mengdetreningen som har gjort susen tro? Håper det. Vi ble belønnet med 10 🙂

Så var det apportering på skogsveien, og nok en gang så var han oppe i skyene da jeg hentet han. Han var veldig fokusert ut i skogen, og jeg mitt DUMME BRØD kaster apporten uten å sørge for at han var fokusert på oppgaven. Han løper dog ut på kommando, men starter å SNUSE langs veikanten og glemmer/eller var ikke klar over hva hen skulle. Fa……. så forb…. jeg blei. Pokker!!!! Der røyk sjansen til å bli klubbmester.

Budføringen endte med tjuvstart fra fig så det ble bare 6 på den. Der hadde jeg også meg sjøl å takke, da jeg ikke har trent budføring dette året i det hele tatt.

Summa-summarum – jeg mitt brødhue bør gå å skamme meg, Emil er helt topp. Unnskyld at jeg kjeftet på deg da, Emil – klem,klem,klem.

GRATTIS LARS – velfortjent klubbmester idag, DET var moro.

I morra er det lydighet. 2 i Elite – jeg og jeg 🙂 Rapport kommer. Skal prøve å holde hodet kaldt , må skjerpe meg

Anne

Om redqliff

Hund som levevei og hobby. Driver Ringerike Hundesenter og tar imot hunder fra hele landet. Konkurrerer aktivt i lydighet, bruks og utstilling. Oppdrett av australsk kelpie under kennelnavnet Redqliff.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

1 svar til KM bruks

  1. Gunvor sier:

    Man lär av sina misstag;) Lycka Till idag!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s