Siden sist

Ja, hva har vi puslet med siden sist da? Jo, vi har da både trent spor og felt. Var på Eggemoen forrige uke. Hadde fokus på lengde på Ida’s spor, da hun slett ikke er fornøyd med disse fisle-sporene på 3-400 meter :-). Vil bare videre hun, når vi kommer til slutten. Emil har problemer med vei, så jeg hadde fokus på det, men han har vanskelig for å fatte at sporet kan gå langsmed og ikke rett over. Tror jeg rett å slett må bruke påvirkning jeg. Lørdag var vi på Prestmoen sammen med Cecilie, Andreas og Helle. Koselig dag i skogen hvor Emil kun fikk felt sammen med Kaia og Henna. Ida fikk spor hvor jeg fokuserte på vinklene. De tar hun fint. Hadde økt vanskelighetsgraden litt og det merket jeg ved at hun hadde en 2-3 bittesmå tenkepauser underveis. Det er bra det. Det ble også mye forstyrrelser, da Helle og Gant gikk sitt spor på andre siden av veien, og Helle var til tider veldig høylytt der hun både roste og «riste» i sin iver. Ida lot seg ikke forstyrre av det heller. Hun har veldig god fokus på det hun holder på med.

Mandag var Maddie og jeg ute og la et 1600 meter langt spor til Emil på stubbåker. 7 pinner og 2 timer gammelt ble det. Var spent, da Maddie løp hit og dit, tisset både her og der, pluss at en skoleklasse vistnok hadde ekskursjon midt ute på jordet da jeg kom for å gå det :-). Ja, ja – moro å teste ut diverse forstyrrelser.

Emil lå skikkelig på og det var pyton å holde igjen. Tilbake til gamle takter – jo mer trening han får jo større driv blir det i gutten. Jeg hadde skikkelig vondt i fingrene etterhvert, og siden jeg har enten en menisk-skade i kneet eller mistenkt «jumper’s knee» så er det j….vlig vondt å gå å holde igjen. Men han gikk jo sporet som en drøm da. Hadde ett sportap hvor han veldig gjerne ville følge Maddies spor gjennom et gjerde og ut på en skoleplass. Han måtte jobbe en stund med det men det løste seg. Vi kom i mål med 6 pinner, så rimelig fornøyd med det. Tror ikke jeg har gått så langt før, egentlig. På høy tid å jobbe med spor-kondisen hvis vi skal ha noe håp om videre framgang neste år 🙂

Før jeg gikk Emil sitt spor så la jeg ett til Ida – ca 300 meter tenker jeg, med 3 pinner. Det lå også på stubb, men langs E16 og rimelig stor trafikk. Det brydde hun seg ikke noe om.  Ved første pinne stoppet hun fint og plukket den opp. Kjempestolt av henne da og hun fikk selvfølgelig masse ros. Andre pinnen så jeg ikke at hun markerte, så den gikk vi elegant over, men slutten fant hun 🙂

Ellers så har jeg klødd meg i hodet over at jeg ikke har klart å lære Ida Dekk-kommandoen :-). Skjønner ikke, men jeg sliter så fælt med den øvelsen hver eneste gang. Men så gikk det da endelig et lys opp for både henne og meg, og plutselig så satt den gitt :-). Det er bare det, at nå tilbyr hun Dekk hele tiden, også når vi skal gå på plass «ler». Kjempesøt da.

Det har kommet masse snø i natt da. Får se om det er mulig å legge spor i morra, eller om vi får finne på noe annet. Tine og Anton kommer nedover – gleder meg til å se Tines nye bil 🙂

«Ready» er nå tappet og jeg har fått bekreftet at sædkvaliteten er god så det er bare å «kjøre på». Jeg har ordnet med container til forsendelsen og søknaden om lagringsplass er innvilget så nå håper jeg at resten går som det skal. Henna har ikke kommet i løp enda, og det haster heller ikke for min del :-). Håper Kaia kommer samtidig. Det blir mye løpetid med 4 tisper.

Skulle trent utstilling med Maddie, men det pokkers kneet altså. Fikk brev fra sykehuset og måtte påregne 10 ukers ventetid på MR. Jeg ringte idag og ba dem sende papirene mine over til et annet sykehus med kortere ventetid. Blir så sur av å gå sånn og halte.

Ellers så har jeg FRIHELG. Det er bare såååå deilig. Skjønner ikke at jeg ikke har gjort dette for lenge siden 🙂

Ha en trivelig hundehelg, da folkens – det skal jeg 🙂

Anne

Reklamer

Om redqliff

Hund som levevei og hobby. Driver Ringerike Hundesenter og tar imot hunder fra hele landet. Konkurrerer aktivt i lydighet, bruks og utstilling. Oppdrett av australsk kelpie under kennelnavnet Redqliff.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

2 svar til Siden sist

  1. Tine&hundene sier:

    Gleder meg til å prøve bilen på langkjøring også. 😉
    Hvis vi ikke får gått spor, så kunne vi godt ha trent lydighet også? Vi skal begynne på fremadsending, men jeg ANER ikke hvordan det gjøres… 🙂
    PS! Anton ser veldig frem til å bli dusjet! Hehehe

  2. Gunvor sier:

    Oj vad ni spårat: Duktiga ni. Se till att ha en sköön frihelg:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s