Maddie N UCH – Alex opprykk kl III

Først må jeg få skryte litt av Dronninga som gjorde det så bra på Dogs4All på Lillestrøm forrige helg. 2.BTK – N UCH og (Res) Cacib. Broren George ble også Champioen i tillegg til BIM og dermed også Nordisk Vinner. Tante Sara gikk selvfølgelig til topps – velfortjent 🙂

Maria og Alex startet klasse II i dag – det endte med 1.pr og 3.plass – 167,5p med 0 på hoppet, og fikk dermed opprykk til kl III. STORT GRATTIS fra kjempestolt oppdretter. Bra jobba – tommelen opp for dere.

Ellers går det i småturer og ellers ikke noe fornuftig her i huset. Har dårlig samvittighet, men det er altså for j….. kaldt synes jeg. Ikke motivert i det hele tatt. Dessuten skjer det litt av hvert annet også. Neida – vi har vel ikke vondt av en god pause heller – tar det igjen.

Ida er påmeldt til valpehsow i Letohallen i romjula – jeg har enda ikke meldt på My Dog – er litt usikker på om jeg skal dra. Ikke noe moro å reise alene synes jeg, spesielt ikke når det er snakk om 4 dager. Noen som har lyst på en Gøteborg-tur?

Nå skal jeg lage Taco – og kose meg foran ovnen før kvelds-stellet i kennelen.

Ha en fin lørdags-kveld

Anne

Reklamer

Om redqliff

Hund som levevei og hobby. Driver Ringerike Hundesenter og tar imot hunder fra hele landet. Konkurrerer aktivt i lydighet, bruks og utstilling. Oppdrett av australsk kelpie under kennelnavnet Redqliff.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

4 svar til Maddie N UCH – Alex opprykk kl III

 1. Gratulerer – med både Nuch og opprykk på «barnebarnet»! Imponerende med tanke på hvor ung han tross alt er 🙂 Enig i det med mangel på motivasjon. Blir vel bedre tider på nyåret, eller…?

 2. kelpiejenta sier:

  Gratulerer så mye til både Dronning Maddie og Alex!! 🙂
  Det er mangel på motivasjon her også, så som hos deg, blir det bare småturer i kulda. Tror ikke de har vondt av en liten pause en gang i blant. 😉

 3. Gunvor sier:

  GRATTIS! Jättekul!

 4. Mögel-Åsa sier:

  Grattis till både Anne och Maria – en vacker och en klok… eller hur blev det nu:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s