Oppsummering av året som har gått

2010 begynte knallbra med utstillingen MyDog i Gøteborg der Henna sanket 2 Champion-titler – nemlig Svensk og Internasjonal utstillingschampion.

I april kom den tredje 1.premien i Elite og dermed var hun også Norsk Lydighetschampion og sammen med en knepen 1.premie i Ransäter utpå sommeren kom også tittelen Svensk Lydighetschampion. Med andre ord – en knallstart for Henna.

Vi var jo også på Verdensutstillingen sammen med Tine og Anton. Det var forviklinger da Maddie var den som skulle reist, men hun testet negativt på blodprøven og måtte være hjemme. Emil var også påmeldt, men han ble ikke startklar grunnet skaden i skulderen. Dermed ble det bråvaksinering av Henna og hun gjorde det bra der også hun. Vant bruksklassen og endte som 2.beste tispe med R.Cacib.

Når året er ved å ebbe ut så kan hun også tittulere seg med Klubbmester i Lydighet og pr idag så ligger hun også som nr. 1 på Årets Hyzzhund-liste. Vi får se om det holder.

Emil startet brukssesongen i april på Stovner med en godkjent A-rundering 499 p. Men dermed så ble det også bråstopp. Første uka i mai var vi med på Torpo-kurset men der ble han dessverre skadet og sesongen var ødelagt. Som restitusjon ble det endel spor på ettersommeren og det gikk så bra at jeg meldte på stevne i Sarpsborg i oktober. MEN jeg hadde vel aldri trodd at det skulle gå sååå bra – 300 av 300 mulige poeng i spesialøvelsene og 588 totalt. Dermed har vi opprykk til B-spor og planene er klare for neste år.

Han har jo også blitt veteran i år og vi deltok på Dogs4All på Lillestrøm hvor han fikk 1. m/HP.

Maddie har cruiset gjennom utstillingsringene og sanket CK og Cert så det holder – bokstavelig talt. Det ble Cert, Bir, Cacib og 4.BIG i Sverige også og hun toppet karrieren så langt med NUCH på Lillestrøm. Veldig fornøyd med jenta så langt.

Kaia er husets kjælegris. Hadde planer om å starte lydighet med henne i år, men hun har ikke blitt klar for det. Har testet henne i gjeting og håper å få mulighet til å trene neste år. Hun har anlegg for gjeting men må ha opp interressen for sauen – noe jeg regner med skal gå bra. Ser veldig gøy ut og jeg har veldig lyst til å prøve. Hadde vært skikkelig moro å få det til.

Siste tilskudd i familien er jo lille Ida – Emils datter – som lover veldig bra både arbeidsmessig og eksteriørt. Hun går spor så det suser og jeg føler at jeg har lagt et godt grunnlag i år. Vi har kommet sånn nogenlunde igang med lydigheten også og nå på årets nest siste dag debuterte hun i utstillingsringen. Der ble hun BIR valp med strålende kritikk og ordene «Meget lovende» av dommereren.

Kort oppsummert så har vi da kommet igjennom 2010 med æren i behold og jeg sier meg fornøyd med innsatsen så langt.

Hva har ellers skjedd da?
Jo, Loppa kom jo tilbake på mine hender, da Guttorm så seg nødt til å finne et nytt hjem til henne. Det gode var at Maria som har Alex ønsket å ha henne på fôr og der blir hun tatt godt vare på. Jeg skal låne henne i mai for å stille henne ut litt – hun lover meget godt på all måter.

MH fikk vi også tatt på hele kullet nå i høst – takket være en kjempeinnsats fra Marika som hjalp til med stort sett alt. Kan ikke få takket deg nok – du er en engel. Veldig fornøyd med alle 5 – de klarte seg bra.

Det har gått med en del tankearbeid og mailer fram og tilbake vedr nytt kull også. Valget på partner til Henna var ikke enkelt men jeg falt til slutt ned på «Ready», en fantastisk flott hannhund fra rene Australske linjer, bosatt i Luxemburg. Derfra har jeg importert sæd og Henna vil bli inseminert på første løpetid nå i vinter. Kjempespennende med nytt valpekull og jeg gleder meg enormt.

Jeg vil tilslutt få sende en stor takk og hilsen til mine valpekjøpere for at dere tar så godt vare på «barna» mine. Jeg gleder meg stort over å følge dere og ønsker dere lykke til i det nye året også.
Her kommer en liten billed-kavalkade

GODT NYTT ÅR ALLE VENNER OG KJENTE
Anne

Reklamer

Om redqliff

Hund som levevei og hobby. Driver Ringerike Hundesenter og tar imot hunder fra hele landet. Konkurrerer aktivt i lydighet, bruks og utstilling. Oppdrett av australsk kelpie under kennelnavnet Redqliff.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

4 svar til Oppsummering av året som har gått

 1. Gunvor sier:

  Önskar dig och hundarna ett lika framgångsrikt 2011!

 2. Lisa sier:

  Godt nytt år og gratulerer med alle flotte fremganger i 2010.
  Stor klem fra Lisa, Eliver og Qoralle.

 3. Gunvor sier:

  GRATTIS! 2011 börjar lika bra i år igen!

  • redqliff sier:

   Tusen takk. Nå starter jakten på Brukschampionatet og kanskje det svenske lydighetschampionatet også? Det er jo innen rekkevidde (tittelfreak? jada, innrømmer det)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s