For en start

på det nye året. Bilder kommer – må bare ha litt hjelp 🙂
1xBIR 2xBIM 2xCert 2xCacib 1xRes.Cacib 2xSE Uch 1xInt.Uch. Jeg snakker selvfølgelig om MyDog i Gøteborg og jeg reiste med Emil og Maddie denne gangen. Jeg har nesten ikke ord og jeg er så takknemlig for de flotte hundene jeg har.

For å starte med begynnelsen; Det var lenge uvisst om turen skulle bli noe av. Knut skulle reise bort samtidig og jeg hadde hunder i kennelen. Tine ble min reddende engel som tok seg fri fra jobben og tilbød seg å bo her. Jeg er henne en stor takk skyldig. Klem til deg, Tine.
Men, jeg grudde meg til å reise, siden jeg ikke hadde reisefølge. Det var spådd skikkelig drittvær hele uka og jeg hater å kjøre på dårlig vinterføre.
En helt annen ting er alt som skal foreberedes og tenkes/ordnes i alle ender før man endelig kommer avgårde. Kunder, kennel, egne hunder, barn, mor, husvask, løpetid, regninger, katter, må ha ny koffert, handle etc.etc. Helt utslitt når jeg satte meg i bilen på onsdag. Da var det faktisk deilig å komme avgårde.

Turen gikk veldig fint, det var fine kjøreforhold helt til jeg kom til Svinesund. Da blei det plutselig veldig stille på veien, det var mørkt og det snødde. Ingen baklys å henge meg på, ikke noe trivelig i det hele tatt. Gudskjelov løsnet det etter Uddevalla og det gikk greit resten. Utrolig deilig å komme på hotellet og jeg gledet meg til 4 utstillingsdager, men kjente også at nervene begynte å spøke.

Emil skulle stilles torsdag og fredag. For kelpien så må bruksmerittene være i boks for å få certet og Emil var eneste hannhund i Bruksklassen. Jeg var veldig spent da han året før ble dømt for stor. Men dommeren likte det han så – det var en stor pojke, sa han – men ikke FOR stor. Jeanette og Talli vant tispeklassen så det var norsk i Bir og Bim-finalen. Emil ble Bir m/Cert og Cacib og dermed SE og Int Uch. Stort grattis til kennel Deepeyes med nok en Int.ch-tittel.
Dagen etter stilte han i Champ.klassen hvor han fikk Ck og ble Bim

Lørdag og søndag var Maddie sine dager. Hun ble nr 2 m/Res.Cacib på lørdag (tapte mot en halvsøster av seg – veldig typelike hunder men søsteren hadde litt mer kjøtt på beina og Maddie skulle hatt mer driv – vanskelig å vite hvor fort jeg skal løpe, burde vært filma)

George (Maddies helbror) ble Bir og også 3Big. Stor Grattis til dere.

Søndag stilte Åge Maddie for meg og alt stemte. Hun var bare så nydelig – og det måtte bli seier. Cert, Cacib, Bim og SE Uch. George ble nok en gang Bir, men denne dagen gikk de nesten til topps og ble 2Big.
Altså – noen helt fantastiske dager og full uttelling på begge hundene. Bedre kan det ikke bli.

MEN fy flaten så sliten jeg har vært. Det var helt nydelig å komme tilbake til hotellet på ettermiddagen og å være putt aleine. Både bikkjene og jeg lå som slakt resten av kvelden og bilturen hjem i går var vond og lang. Det verket i alle ledd og muskler, men jøjemeg – det var det verdt.

Takk til alle som har fulgt med på FB og takk for alle lykkeønskninger og gratulasjoner. Det er ordentlig hyggelig

Anne

Reklamer

Om redqliff

Hund som levevei og hobby. Driver Ringerike Hundesenter og tar imot hunder fra hele landet. Konkurrerer aktivt i lydighet, bruks og utstilling. Oppdrett av australsk kelpie under kennelnavnet Redqliff.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

7 svar til For en start

 1. Tine&hundene sier:

  Bare hyggelig! Vi koste oss, både hundene og jeg! Nicita sier at hun kan passe senga til Maddie igjen når som helst! 😉 Anton kunne gjerne ha blitt igjen i løpegården, siden det luktet så godt der!
  Gratulerer igjen med kjemperesultater og en kickstart på det nye året! 😀

 2. Stort GRATTIS till alla fina resultat!!

 3. Gunvor sier:

  GRATTIS igen! Vilken superhelg:)

 4. Lisa sier:

  Hurra og gratulerer!

 5. Hilde & gutta sier:

  Gratulerer så masse;);) For en helg;)

 6. Inga-Lena sier:

  Super stort Grattis till dom fina resultaten.
  Kram

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s