Valpene dag 2


En aldri så liten billedkavalkade fra fødselsdagen. Frida i full gang med å legge de små til puppen, mens Henna fortsatt befinner seg halveis inne i drømmeland, stakkars lita.

Det går litt opp og ned her. Henna var på kontroll i går og hun ser fin ut. Såret er tørt og fint, ingen feber og ekstremt god matlyst, men magen er ikke bra. Skikkelig spray-bæsj. Hun burde strengt tatt fastet, men det er heller ikke smart med tanke på melkeproduksjon og rekonvalesent forøvrig. Kjører på med Zolac.

Lille svarten – som kom aller først – var veldig slapp i går formiddag. Jeg var ordentlig bekymra. Han har mistet mye vekt og jeg ga han litt druesukker og prøvde også med tillegg, men han var slett ikke interressert i å suge. Han fikk jo en tøff start og selv om han så veldig livskraftig ut da han kom, så kan nok alt styret i etterkant ha påvirket ham. Men det ser ut til å gå den rette veien, ihvertfall. Krysser fingrene for at alt skal gå bra.
Tispa er den som virkelig tar for seg og vokser så det knaker. Hun er nok 1/2 gang så stor som guttene allerede.
Globus, som Frida var med å forløste, har også gått noe ned, men ikke mer enn det som er naturlig første døgnet. Ga alle tre litt Zolac istad, for sikkerhets skyld. Globus hadde litt gul avføring, så jeg.
Alle oppfører seg normalt nå ihvertfall.

Emil, Kaia og Ida fikk en etterlengtet god skogstur istad. Det satte de ordentlig pris på, og det var helt suverent å rusle i skogen idag, da vi alle «fløt» godt oppå skareføret. Jeg fikk så innmari lyst til å rundere, og måtte bare sende Emil ut på et par slag, men han var ikke helt med på notene :-). Det var nok noe som manglet syntes han – prøvde å finne mus isteden han *ler*.

Anne

Om redqliff

Hund som levevei og hobby. Driver Ringerike Hundesenter og tar imot hunder fra hele landet. Konkurrerer aktivt i lydighet, bruks og utstilling. Oppdrett av australsk kelpie under kennelnavnet Redqliff.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s