Året 2011

Siden det har vært så sporadisk blogging i året som har gått, så er det på plass med en aldri så liten oppsummering – (ikke minst for min egen del).
Vi har farta land og strand for å si det sånn, og høydepunktet var nok Holland med Europavinner som krumtappen. Kjempetrivelig å reise på tur med Tine, men jeg har også hatt en supertur med Silje (datteren min) til Danmark og «tante» Lise til Åland, Finland. Bra har det også gått – ja faktisk helt fantastisk:

Sverige – Emil SE og INT Uch, Maddie SE Uch
Danmark – Maddie DK og Nord Uch
Holland – Maddie 3 strake Cert, Cacib og BIR på Rasespesialen – dermed INT Uch, Ida NL JCH og EUJW 2011
Finland – Maddie FI UCH, Ida Cert
Norge – Loppa N UCH, Ida 2 Cert – herav Storcertet
Vi avsluttet utstillingsåret på NV Lillestrøm hvor Emil ble beste veteran og fikk dermed enda en tittel – nemlig NVV 2011, Henna 2.BT og Ida Ex m/ck. Maddie fikk også ck, men ble 4.BT og jeg må innrømme at jeg var skuffa der.

Litt annet fikk vi da også tid til – Emil tok Cert i rundering på HHk’s stevne i mai og han ble også klubbmester i lydighet. Ida debuterte i spor. Veldig fornøyd med lillejenta, selv om det ikke ble opprykk den dagen.
Kaia har også vært ute og vist framføttene – hun debuterte med Tale, som de fleste sikkert har fått med seg, og det har gjort inntrykk over det ganske land. Flott reportasje av Inger Handegaard i http://www.hunden.no under lydighet. Vel verdt å lese og fine bilder av en flott ekvipasje.

Så har Henna hatt et lite valpekull. Det holdt på å gå veldig galt, veene kom aldri ordentlig igang, og jeg ventet altfor lenge med å kontakte veterinær. Jeg er Stein Dahl og Frida Olsen på Hønefoss Dyrehospital en stor takk skyldig for at de tok imot meg midt på natten og de gjorde en strålende jobb med mor og barn. Det ble 3 skjønne valper – 1 jente og 2 gutter som alle har kommet til gode hjem. De ser veldig bra ut og jeg gleder meg til å følge dem i årene som kommer.

Redqliff’s First-kull er godt igang – grattis med alle framganger og lykke til i 2012.

Vi fikk til et kelpietreff i begynnelsen av november og det var utrolig hyggelig. Hele 10 kelpier møtte med smått og stort, og nå planlegges langhelg på vårparten. Dato kommer forhåpentligvis snart.

Høsten ble tung. Mor ble syk og jeg tilbrakte 3 mnd ved hennes sykeseng. I kjølevannet av hennes bortgang har jeg opplevd det verst tenkelige og det er ikke over enda. Dette har selvfølgelig lagt en demper på det meste, og motivasjonen for hundetrening har vært helt fraværende.
Men jeg har lovet Emil at vi skal ta det siste Certet i bruks (krysser fingrene) så nå må vi bare komme oss ut, Ida skal ha opprykk til C og Kaia og Tale skal starte kl 1. Dermed er det offentlig (ha-ha)

Det planlagte valpekullet på Loppa nå på våren blir antageligvis ikke noe av. Jeg er veldig bekymret for Alex’ allergi-lignende reaksjoner som kommer fra tid til annen, samt at Anton også har denne kløen over nesen. Loppa selv har også en uting med å dra labben over snuta og jeg vet ikke hvor stor vekt jeg skal legge på det, men velger å avvente ihvertfall.
Da blir det ukeskurs på Østlie Hundesenter i uke 24 – gleder meg enormt til det. Kommer nok til å fordele treningen mellom Emil og Ida, tenker jeg.

Øvrige planer er ikke lagt, men vi «snuser» litt på WDS og antageligvis Amsterdamvinner i november. Maddie mangler kun ett NL Cert så det må vi jo prøve å få.

Ellers har jeg feiret 10-års jubileum på Ringerike Hundesenter, og hjemmesiden har fått et løft. Veldig fornøyd – så ta en titt inn på http://www.ringhund.no
Nå er det Redqliff’s side som står for tur. Logoen er under utarbeidelse – den ser råfin ut.
Så – avslutningsvis ble det 2 uker i Thailand. Herlig med ferie, sol og sommer, men landet gjorde ikke det største intrykket, så det blir nok Maldivene igjen neste gang. Men godt var det
Da gleder jeg meg til å ta fatt på 2012 og håper å se mange av dere på stevner og rundt ringen i månedene som kommer.
Godt Nytt År
Anne

Reklamer

Om redqliff

Hund som levevei og hobby. Driver Ringerike Hundesenter og tar imot hunder fra hele landet. Konkurrerer aktivt i lydighet, bruks og utstilling. Oppdrett av australsk kelpie under kennelnavnet Redqliff.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

6 svar til Året 2011

  1. Elin og Mitzi sier:

    Gratulerer med alle de flotte resultatene i 2011. Håper 2012 blir enda bedre!:-) Også så moro at du skal til Elverum uke 24, det skal jeg og! Lista-reprise…? 😉 hehe

  2. Gunvor sier:

    Vilket otroligt bra år med hundarna! GRATTIS och jag önskar dig ett lika bra hundår 2012!

  3. DeepEyes sier:

    Grattis! Lykke til med det kommende året!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s