Da er vi igang

Stort Grattis til mine valpekjøpere Jorun med «Harry» og Maria med «Loppa» som har vist framlabbene allerede i det nye året.
Harry tok Storcertet i Harstad 17.mars og ble BIR knappe 1 år gammel og Loppa har idag 18.mars fått opprykk til kl II Agility.
Her kommer bilder på stjernene

Kun 6 mnd på dette bildet, men allerede en flott gutt

Flott jente dette – Lykke til videre

Vi er godt igang med brukstrening og har meldt på stevner i april. Emil i rundering og Ida i spor. Dessuten skal vi prøve oss i kl I førstkommende lørdag både Tale og jeg. DET blir spennende. Tine kommer også med Anton :-))

Emil skremmer meg litt – han har for førte gang begynt å feilmelde og jeg skulle gjerne visst årsaken??!! Kjørte syn siste økte idag så får vi se om det hjalp. Uvant – han har ALDRI hverken avstandsmeldt eller feilmeldt så det er veldig rart synes jeg.

Ellers har jeg besøk av Kompis – kjempekoselig – han er jo så herlig å ha med å gjøre. Vi går lange turer med hele gjengen og han har glidd rett inn i flokken – akkurat som sist. Så vennlig og snill – ordentlig godgutt det.

Anne

Om redqliff

Hund som levevei og hobby. Driver Ringerike Hundesenter og tar imot hunder fra hele landet. Konkurrerer aktivt i lydighet, bruks og utstilling. Oppdrett av australsk kelpie under kennelnavnet Redqliff.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

1 svar til Da er vi igang

  1. Fia sier:

    Grattis till framgångarna!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s