Masse nytt igjen

Ikke lett å følge med i svingene når det skjer så mye, og ikke vet jeg om jeg får med meg alt heller, men forsøker med en oppdatering:
LP-Debuten i klasse I for Tale og meg gikk smooth for Tale men Bestemor måtte bite i det sure eplet. Jeg var kjempenervøs på begges vegne egentlig, og lærte det at når Tale skal starte så skal IKKE jeg.
Tale og Kaia gikk inn til en 3.plass m 2.premie – 154,5p og det med en null på Avstand. Supre jenter, litt av et team. Ida og jeg ble nr 6 m 0 på både fellesdekk og avstand.

Så har Emil og jeg vært i Halden på dobbelt runderingsstevne. Dessverre så har Emil fått problemer med ryggen sin og det kom tydelig fram på dette stevnet. Han runderte til 8,5 og 8 – fikk 10 på feltet lørdag og 6,5 på søndag. Men han bandt seg på lydigheten, jeg sto over hinderet og han vegret på stigen. Ellers dårlig tempo i alle momenter.
Jeg oppsøkte Geir Wik, som er kiropraktor v/Groruddalen Dyreklinikk mandagen etter og Emil responderte veldig bra på behandlingen. Nå har vi tatt røngten av rygg og håndledd, og det ER forkalkninger mellom lendet og bekkenet, samt i begge håndleddene. Skal tilbake til Geir på mandag, så får vi se hva han mener om videre behandling og trening. Han nærmer seg nok dessverre pensjonsalder, Emil-gutten min.

Ida har fått opprykk til C-spor – hipp hipp hurra, så nå er det trening mot start i juni.

Vi har også vært hos Terje og Inger på Elverum i 4 dager og trent rundering. Kjempehyggelig og lærerikt selvfølgelig, og Ida jobbet så fint som bare det. Fikk av Terje at jeg måtte utfordre hundene mine litt (jeg innrømmer at jeg kan være litt forsiktig – hehe) og at jeg måtte slutte å prate til vesla som om hun skulle være av porselen (visste den ville komme *ler*)

Henna er drektig – hjelp så tjukk hun har blitt, og termin er ikke før i uke 23 *gulp*. Håper det ikke er et helt fotball-lag der inne.
Emma er også drektig og Emil blir pappa i uke 22.
Jeg ønsker meg fôrverter til tisper fra begge kull, så er det noen som kunne tenke seg det, ta kontakt for en prat.

Jeg avsluttet ferieuken min med et supert trivelig opphold hos Jorun og Harry i Bodø, hvor det ble testet hund hele helgen. Harry gikk K-test og den klarte han med glans. Litt manglet det på motet, men ikke mer enn at han sto godt mot «Storharen». Video lenger ned på siden. Flere hunder gikk FA – alltid utrolig interressant å være med på. Takk for oppholdet, Jorun.

Armas har vært på utstilling. Det ble flott kritikk og Exellent men Eeva må trene litt mer på handlingen av «sprettballen» sin *ler*.

Loppa har startet bruks og jammen ble det opprykk til Lägre (C)-spor på første forsøk. Jeg er kjempeimponert.

Det var en liten tilstands-rapport fra kennel Redqliff – vi ønsker dere alle en fin Nasjonaldag neste uke.

PS – Til dere som har ytret ønske om å stå på valpeliste – fint om dere sender meg en mail igjen slik at jeg kan oppdatere den.

Anne

Om redqliff

Hund som levevei og hobby. Driver Ringerike Hundesenter og tar imot hunder fra hele landet. Konkurrerer aktivt i lydighet, bruks og utstilling. Oppdrett av australsk kelpie under kennelnavnet Redqliff.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s