Framskritt i kø

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Ja, endringer skjer nå med lynets hastighet og det er utrolig moro å følge med. Godt man jobber hjemme – ellers hadde man gått glipp av mye, det er helt sikkert.
De er stødige på bena, klatrer og kamper – hyler ikke like mye som på tirsdag (og godt er det) men valpekassa er IKKE like grom lenger. Kjøkkengulvet er mye mer spennende og den største av valpene – som Tale har døpt Hercules – klatrer over kanten til stadighet. Like greit å ha den lavt, tenker jeg – så han ikke ødelegger seg.

Jeg har hatt problemer med å bestemme meg for om det er 2 sjokolade og 2 røde eller 1 sjokolade og 3 røde. Har kommet til at det må være det siste og Tale er ihvertfall helt overbevist om det, selv om den 3. røde er noe mørkere enn de 2 andre. Så jeg har registrert dem slik. Navnene kan jeg jo offentligjøre nå kanskje? Det er som sagt et H-kull og jeg har lagt lista høyt for dere valpekjøpere (dere har jo så store krav også, så nå får dere 🙂

Redqliff’s Heavy Competition (sjokolade)
Redqliff’s Huge Potential
Redqliff’s Hard To Beat
Redqliff’s Headhunted for Duty

Hvem som får hvilket navn vil tiden vise (selv om den første er registret på fargen så går det an å endre det før eierskifte)

Det var litt valpenytt.

Ellers var jeg å badet med hundene i går og jeg tok det litt for hardt med Emil, pluss at det kom en ku-flokk så bikkjene gikk helt amok. Emil hadde kjempevondt i ryggen i går kveld og natt, fikk smertestillende og rolige turer i bånd, så han er bedre idag, men skal til Geir (kiropraktor) på mandag, og så får han litt smertestillende så lenge.
Nei, vi må nok ikke ta noen sjanser. Han har jo forkalkninger, og det er ikke noe som går over.

Maddies hale ser kjempefin ut :-). Hun går fortsatt med bandasje og det får hun gjøre en stund til slik at hun ikke slår den opp. Vet ikke hvordan helhetsinntrykket blir etter amputasjonen. Vanskelig å danne seg et bilde med bandasje på.

Lørdag kommer Tine med ny kameralinse og vi skal trene lydighet (i regnevær tenker jeg 😦 men om det ikke blir noe av så blir det sikkert masse fine valpebilder

Hei så lenge

Anne

Reklamer

Om redqliff

Hund som levevei og hobby. Driver Ringerike Hundesenter og tar imot hunder fra hele landet. Konkurrerer aktivt i lydighet, bruks og utstilling. Oppdrett av australsk kelpie under kennelnavnet Redqliff.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

3 svar til Framskritt i kø

  1. maria/alex/loppa sier:

    Kan bara bli stjärnor av dom där hör jag 🙂

  2. Marianne sier:

    Herlige bilder og lovende navn ! 🙂 Gleder meg til å se de igjen , her skjer utviklingen fort skjønner jeg .

  3. kelpiejenta sier:

    Tine kommer, men med gammel linse.. Den nye har ikke kommet…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s