Ekskursjon og søskenmøte

På fredag hadde vi besøk av «tante» Lise med George, Maddies bror som bor i Horten. Det ble en trivelig dag for både 2 og 4-beinte.
Vi spise en god lunch og reiste så ut på Helgelandsmoen for at Greyhoundene skulle få strekke på bena. Fin anledning til å ta med valpene på ukjent mark også.
Det ble suksess – da hele NIMI var ute på tur – og valpene fikk så stor og positiv oppmerksomhet fra alle som passerte. Herlig.
Ellers vokser de jevnt og trutt og litt «i hverandre» da de er utrolig jevne på alle måter. Et par av valpene – og da spesielt en – har hatt løs mage i flere dager. Det har ikke påvirket han i noen grad, da han er i full vigør, men trasig likevel. Henna har fått en infisert melkekjertel og det kan jo være grunnen. Forsøker nå å avvenne valpene uten at Henna skal få ytterligere problemer, men hun må jo tømme seg også, stakkar.
Alle valpekjøperne har vært på besøk – noen flere ganger – men det er ikke tatt endelig avgjørelse på hvor de forskjellige valpene skal, selv om jeg har en magefølelse.

Ellers må jeg gratulere Loppa og Maria med en fantastisk Agility-tour hvor de kapret 2 nye pinner og har blitt oppflyttet til klasse 3. Også kjempekoselig at de tok turen innom her for å hilse på. Bittelitt trening ble det tid til – jeg la et spor til Alex oppe i lia her, og Maria kjørte Emil og meg igjennom Elite-programmet i lydighet. Nyttige tips fikk jeg med meg før stevneturen til Sverige i slutten av august. Takk skal du ha.
Idag har jeg fulgt minne-programmet på TV vedr 22.7-tragedien. Det tar på – virkelig – jeg føler meg helt tom.
Nyt litt bilder fra Helgelandsmoen – her er linken
Valpeslipp

Reklamer

Om redqliff

Hund som levevei og hobby. Driver Ringerike Hundesenter og tar imot hunder fra hele landet. Konkurrerer aktivt i lydighet, bruks og utstilling. Oppdrett av australsk kelpie under kennelnavnet Redqliff.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s