Triumf-tur og litt til

For de av dere som er på FB så er jo dette gammelt nytt – men drodler nå ned litt alikevel, for dette var ordentlig moro.
Forrige helg var vi altså på en skikkelig LP-tour i Sverige. Da det først ble prat om denne turen, så tenkte jeg at det skulle jo vært moro å prøve å få det Svenske Lydighetschampionatet på Emil sånn på tampen av karrieren. Skulle jeg først reise så kunne jo faktisk Ida bli med på lasset, selv om jeg ikke konkret har trent mot LP-konkurranser med henne.
Først stopp var Kil BHK på fredag kveld. Emil gikk ikke bra – det føltes ordentlig «smertefullt» å gå der inne og dommeren var riktig streng også, så jeg hadde virkelig ikke ventet å få en 1.premie, MEN DET GJORDE VI – hipp hipp hurra og Emil er nå SE LCH. Han vant også klassen sin.
Ida gikk en knall-oppvisning til 185,5 poeng og det ble 1.premie og seier på henne også og ikke nok med det, men hun ble også prøvens beste hund med en snittkarakter på 9,275. Du snakker for åpning 🙂

Neste dag var Arvika BHK og Emil gikk noe bedre denne dagen, men mistet et moment på Z’n i tillegg til at jeg gikk feil vei :-/ (kløna) og inkallingen var også dårlig så vi endte på 254 og 2.premie denne dagen. Ida derimot gikk en strålende kl 1 igjen og tok hjem 192 p og vant sin klasse nok engang.

Siste stopp var Årjäng – og der gikk Emil ganske bra faktisk og endte på 274 p og 1.premie. En helt grei poengsum å legge opp på syns jeg.
Lillemor Ida viste igjen hva hun er god for og nye 192 p og seier 3.dagen på rad, og kan nå titulere seg LP1.
Jeg er superstolt av dem begge to.

Tine og Anton gikk til 1.premie alle dager og han er nå LP2 – GRATTIS!!
Andreas og Amy ble SE LCH på lørdag i Arvika med hele 298,5 p (tårene rant i strie strømmer på fler enn meg) og gjorde en nydelig oppvisning på søndagen også med 292.
Linda og Leo startet lørdag og søndag og også de tok hjem 2 1.premier. Søndagen kom det også flere fra Norge som alle gjorde det knallbra, så dette var utrolig morsomt. Gjentar gjerne denne turen i 2014. Nest år (om klubbene bruker den samme helgen) så er Tine og jeg i Sveits.
Her kommer litt bilder
Så takk for en fantastisk helg til Tine, Andreas og Linda. Kjempemoro å treffe Inga Lena og Marika igjen også.

Så har Tale og Kaia debutert i kl 1 – altså Offisielt!!!! DET var nervepirrende for mormor, det skal jeg love dere. Prøven gikk på Hadeland Glassverk i regi av Norsk Newfoundlands-klubb og Arild Berntsen dømte. Det ble dramatatikk på fellesdekken, da den ytterste hunden reiste seg og gikk bort til sidemannen. Kaia lå som nr 3 og hun ble veldig usikker på hva hun nå skulle gjøre, men jammen lå hun. Programmet ellers var så som så, det var utrolig mye «trøkk» rundt ringen og altfor mye forstyrrelser for urutinerte hunder. Men Tale holdt hodet kaldt og det ble godkjent i alle øvelser. Hun endte på en 3.plass med 150 p og det må vi si oss veldig fornøyd med 🙂
Grattis til en flott og lovende ekvipasje

Maria med «Alex» ble klubbmestere i Lydighet på lørdag – Grattis til dere 🙂
Jorun har røngtet «Harry» og han er Fri – nydelig 🙂
Inez, Ida’s søster er også frirøngtet – herlig 🙂 – men så en trist nyhet: Iyago fikk sovne inn 30.august. Han ble født med for grunne hofteskåler noe som til slutt førte til smerter i leddene og Josefin valgte å la han få slippe. Det er sånne ting som dessverre skjer av og til men det gjør det ikke lettere av den grunn. Jeg føler med Josefin og sorgen ❤

Ellers ser det ut til at H-barna utvikler seg som de skal, selv om noen av dem skaper grå hår og frustrasjon hos noen av dere. Håper det "går seg til" og at det blir bra til slutt 🙂
Det får greie seg for denne gang – gubben lurer på hvor jeg blir av
Ha en fortsatt god kveld
Anne

Om redqliff

Hund som levevei og hobby. Driver Ringerike Hundesenter og tar imot hunder fra hele landet. Konkurrerer aktivt i lydighet, bruks og utstilling. Oppdrett av australsk kelpie under kennelnavnet Redqliff.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

1 svar til Triumf-tur og litt til

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s