Siste nytt

Ja, hva er nytt siden sist? Det går så lang tid mellom hver gang jeg blogger, at jeg helt glemmer hva som har skjedd. Det som har vært førsteprioritet nå er å få den nye hjemmesiden på plass, og det er en glede for meg å presentere Kennel Redqliff i ny drakt og med etterlengtet logo.
Tusen takk til Martin og Mea – Colored Caffein – for nydelig layout og design av logoen. Gleder meg til å holde den ajour, forhåpentligvis til glede og nytte for dere der ute også.

Så over til utstillingsfronten, og jeg begynner med Dogs4All på Lillestrøm helgen 24-25/11.
Lørdag var viet Greyhound og det var virkelig mange «om beinet» denne dagen – 8 champion-tisper. Jeg var også veldig nervøs før denne utstillingen, da Maddie hadde røket en sene under en framtå, og den er ikke pen å se på da den stikker seg veldig ut. Kosmetisk JA – bevegelsene ble ikke påvirket av dette – men alikevel. Det ble også bemerket av dommeren og det kom på kritikken, så hvor mye det hadde å si for plasseringen vet jeg ikke – Maddie ble 2.BT. Forøvrig nydelig kritikk og dommeren kom bort å pratet med meg etterpå hvor han bemerket hvor godt han likte Maddie og da jeg spurte om tåen sa han «den struntar jag i». Godt å høre så får jeg håpe det er korrekt med tanke på videre karriere. Stort grattis til Krista og Lotte med BIR og de sanket hele 3 titler denne dagen. NO & Nord Uch samt NV-12. Grattis også til bror George med NV-tittel og BIM.

Søndagen ble også spennende, da det var hele 21 kelpier påmeldt og hele 8 championtisper her også. Jeg hadde 3 av dem da «ler». Først ut av «mine» var Harry som tok Certet og ble 3.BH. Flott av en så ung hund det, og tusen takk til Jorun for at du tok turen ned fra Bodø. Anton fikk Exc men uplassert, det samme fikk Gaia og Loppa. Henna ble 4.BT m/ck og Ida 2.BT m/ck. Jeg var strålende fornøyd og kunne stille i avl- og oppdretterklasse med et knippe Exc-hunder. Hederlig omtale av dommeren og HP i begge klasser. Dermed var det duket for Store Ringen. Et historisk øyeblikk for kennel Redqliff og så vidt meg bekjent, også for Australsk Kelpie i Norge.
Gratulerer så mye til Inga-Lena med Devil som ble BIR og NV-12 og ikke minst til Siri m/Humla som tok BIR’et denne dagen. Herlig å se slik glede som Siri viste i ringen den dagen.
Men det var flere Redqliffere på Lillestrøm denne helgen.
Lørdag var det Agility og Maria hadde tatt den lange veien helt fra Bollnäs med Loppa og Alex for å konkurrere i både AG, LP og Utstilling. Tusen takk for at du kom, og takk og lov at du kom fram. Maria hadde nemlig motorhavari på vei til Norge, og måtte ta inn på hotell og låne bil for å klare turen.
Trine og Kompis var også på plass fra Arendal og det var så gøy å se dem i aksjon. Veldig lovende. Dessverre ble det disk og det ble det også på Loppa i AG, men en hederlig plassering på Loppa i hopp-klassen.
Alex viste seg fram i Elite-ringen og det var utrolig mye bra. Godt gjort med så mange forstyrrende elementer.
En stor takk til alle som møtte opp og gjorde denne dagen så koselig.

Lunch

Lunch

Kompis

Kompis

Harry

HarryAvl-klassen Avl-klassen

Anton

Anton

Loppa

Loppa

Ida

Ida

Alex

Alex

Gaia

Gaia

3-4 November var det Danmark igjen. Dro til Herning på Dansk- og Nord.vinnerutstilling med Maddie og Ida, og Silje ble med og stile RaaRaa. Supert at du ville være med som reisefølge. Maddie ble 3.BT lørdag og BIR og NordV-12 og BIG 3 på søndag. Ida 4.og 2.BT, RaaRaa gikk ut med Exellent og VG.

Gruppefinale


6-7 oktober fikk jeg låne Gaia og vi stilte i Letohallen. Det ble 2 strake Cert og 2 x BIR. Neste utstilling var helgen etter på Hamar, og da hadde jeg også Ida med. Ingen Cert på Gaia denne dagen men nok en Exc. og Ida ble BIR m/Cacib. Utrolig stolte av både Gaia og Harry. De har 4 utstillinger hver, alle med Exc. Harry 4 Cert og 3 x BIR, Gaia m/2 Cert og 2 x BIR. Gratulerer så mye til Christian og Jorun.
Gaia

Gaia

15-16 September var Tine og jeg nok en gang i Danmark, nå for å jakte championat. Anton og Ida ble BIM og BIR lørdag og dermed DK Uch begge to. Fantastisk morro.
Søndagen ble Ida BIM, helt greit, vi hadde fått det vi kom for.

Ida & Anton BIR og BIM

Ida & Anton BIR og BIM

Så var det de yngste da. Arild m/Uno har kastet seg ut i showringen også og stilte 2 dager i Letohallen i oktober som resulterte i 2 x BIR og flotte kritikker. I Kongsberg ble han BIM slått av sin halvsøster Punky på 9 mnd. Så alt i alt en travel show-høst.

Ellers har Emil startet et runderingsstevne og ett sporstevne, begge i Sarpsborg. Veldig fornøyd med runderinga hvor han fikk 8 og 10 på felt. Bra lydighet også og endte på 545. Sporet brøt vi, det ble for vanskelig med mange vinkler og mye vind på jordet til Storbonden i Sarp. Men det som er gledelig er at han fungerer bra, ryggen er god og tross sine 10 år så er han «still going strong». Vi kommer tilbake til våren.
Kommet i gang med runderingstrening på Ida også, så får vi pusle med det nå i vinter om snøen holder seg unna.

Det blei mye kjedelig utstillingsprat, men da er det nedtegnet, og så får dere korrigere meg om det er noe jeg har glemt.
Nå er det jule-aktiviteter som står for døra – det skal bli kos.
Ha en trivelig 2.advents-uke alle sammen.
Anne

Reklamer

Om redqliff

Hund som levevei og hobby. Driver Ringerike Hundesenter og tar imot hunder fra hele landet. Konkurrerer aktivt i lydighet, bruks og utstilling. Oppdrett av australsk kelpie under kennelnavnet Redqliff.
Galleri | Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

1 svar til Siste nytt

  1. Fia sier:

    Grattis till alla!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s