Velkommen til verden

Redqliff’s I-kull

Redqliff's I-kull

Redqliff’s I-kull


Så er de her og mitt største ønske har gått i oppfyllelse. Endelig har jeg fått Emil inn i linjene mine. Jeg gleder meg enormt til å se disse krabatene utvikle seg og forhåpentligvis prege min kennel på en positive måte i mange år framover.
Blokkingstadiet startet I går kveld v 20.00 tiden og kl 24.00 tittet det fram 2 små baklabber, men dit og ikke lenger. VONDT syntes Ida og turde ikke helt å presse da hun ikke skjønte hva dette kunne være. Men selvfølgelig fikk jeg lov å hjelpe. Etter å ha stått som en saltstøtte et par-tre minutter, fikk jeg henne til å legge seg og ved hjelp av lirking og oppmuntring var valpen ute på 2. press-rie. Etter det gikk det slag I slag og kl 03.00 var alle 8 født. OG FOR EN FORDELING DA!! 4 GUTTER OG 4 JENTER OG ATPÅTIL 2 I HVER FARGE, SORTE OG RØDE. Jeg smiler fra øret til øret. Men må også si – at så små valper har jeg aldri hatt. Veslejenta veier bare 113 gram og den største gutten 238. Forhåpentligvis går de ikke for mye ned I vekt og de ser livskraftige og fine ut alle sammen. Spiser og sover og virker veldig fornøyd. Ida takler morsrollen 1.klasses og tar den på største alvor. Fort ut å gjøre det hun skal for så å sprinte opp trappa og inn og telle.

Men Henna da, stakkars liten. Hun skjønner ikke hvorfor hun ikke kan gå å trøste disse små som hun hører piper over hodet på seg.Bestefar Emil vil også gjerne opp å hilse på, men vi får vente et par dager med det.
Anne & Ida

Om redqliff

Hund som levevei og hobby. Driver Ringerike Hundesenter og tar imot hunder fra hele landet. Konkurrerer aktivt i lydighet, bruks og utstilling. Oppdrett av australsk kelpie under kennelnavnet Redqliff.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s